Friday, October 31, 2008

SABUN LULUR SARI HERBA



*Bahan semulajadi...gunakan tanpa was-was.
*Sengkuang,Beras,ekstrak pinang, akar wangi dan minyak kelapa sawit.
*Dirumus khas bagi ibu-ibu selepas bersalin kerana pada lazimnya terdapat tanda-tanda hitam kulit perut, leher, kelengkang dan ketiak
*Gosokkan sabun terus ke kawasan yang hitam atau berparut
*Sesuai digunakan setiap hari
****RETAIL PRICE - RM6 ****

*TIADA STOK DARI PEMBEKAL
digantikan dengan SABUN LULUR SUSU KAMBING

8 comments:

~HumairaH~ said...

mcm mana nak dptkan produk ni..??

Admin e-kedai said...

BOLEH EMAIL ORDER ATAU PUN SMS...

naina said...

postage berapa??bayar 6.00 je ker?ker skali ngn postage nih,cari hrga postage x jumpa( sy di penang)

Admin e-kedai said...

1-2 buku sabun tambah kos pos laju rm6. harga tidak termasuk kos pos kecuali dinyatakan.

misswhiterose87 said...

salam..saya pun bminat ngn sabun ni..berapa total harga sbun + postage??tempoh penghantaran lame tak??

Admin e-kedai said...

salam..

sabun rm6 + rm6 poslaju semenanjung malaysia.jika sabun melebihi 4 buku ke atas kos poslaju rm8.

evaa said...

ada tak Le Temps Cream dengan
OBE-2 deodorant Revell ? ingat nak beli dua ni ngan lulur sari. kalau dah reply, tolong bgtaw kat email eh. nurevazulaikhahaha@yahoo.com tq

dieya said...

boleh putihkn badan tak?

ORDER DI SINI

Full Name:
Nick Name :
Email Address:
Mobile No. :
Your Address :
Your Order :
PAYMENT : MAYBANK CIMB PUBLIC BANK OTHERS (RHB/BANK RAKYAT,ETC)
create form
Related Posts with Thumbnails
 

Powered by RAPI ANGGUN™